Digitális Panoráma röntgen Dabason

Röntgen: 06 30 951 2673

Nincs többé találgatás a vizsgálatok során!

Kitűnő Ultra HD Digital képminőség!

A filmes röntgenhez képest 80% - kal csökkentett sugárdózis!

Nem csak komplex beavatkozások során kerül alkalmazásra, hanem a góckutatás nélkülözhetetlen eszköze is .

A gyors és hatékony fogászati beavatkozás alapja a megfelelő röntgenkép. Egy jól felszerelt, modern fogorvosi rendelőből ma már nem hiányozhat a digitális panoráma röntgen-készülék. A készülék azonnal jól értékelhető felvételt készít a páciens fogazatáról, amely nagyban megkönnyíti, és felgyorsítja a fogászati kezelést. Míg a kis fogröntgen mindössze egy-egy fogról alkot jó minőségű képet, addig a panoráma röntgen felvétel a komplex fogsor állapotát mutatja. A fogászati problémák korai felismerése és kezelése időt és pénzt spórolhat meg Önnek.

A különböző fogászati kezelések előtt alkalmazott képalkotó diagnosztika hozzájárul az elvégzett munka sikeréhez: a panoráma röntgen használata megmutatja a rejtett, szabad szemmel nem látható szuvasodást, a régebbi fogtömések esetleges hiányosságait. A különböző gyulladásos gócok feltárásakor szintén óriási segítség a módszer alkalmazása. Több betegség vezethető vissza fogászati problémákra, amelyek feltárása ilyen készülék nélkül hosszadalmas lehet.

Ez a fogászati röntgen technológia a gyulladásos gócpontok felderítése mellett a fogíny- és a csontsorvadás állapotának felmérésére is kiválóan alkalmazható. A fogínyvérzés az egyik leggyakoribb probléma, amely szintén gyorsan felderíthető és ezáltal megoldható a speciális röntgenkép-készítési eljárással.

A fogszabályzás folyamata sem nélkülözheti a panoráma röntgen használatát. Az esztétikus mosoly titka a tökéletes fogsor, amely olykor művi beavatkozással hozható csak létre. Ennek során rendkívül hasznos egy felvétel a páciens teljes fogsoráról, hiszen a ki nem nőtt bölcsességfogak, az esetlegesen betört fogak tisztán láthatóvá válnak, amelyek meghatározzák a fogszabályozás menetét.

A készüléknek köszönhetően nemcsak a fogak állapota, hanem az egyéb szájüregi képletek is láthatóvá válnak. Az ezzel a módszerrel felismert elváltozások eredményesen gyógyíthatók. Az állkapocsízület vagy az arcüreg elváltozásai azonnal diagnosztizálhatóak, megkönnyítve így a további kezelést.

A leggyorsabb DIGITÁLIS panoráma röntgen Dabas környékén

Dabason és a térségben fogászati rendelőnkön kívül csak a központi rendelőintézetben végeznek hagyományos panoráma röntgent.

A röntgen által készített DIGITÁLIS kép lemezre írható, e-maliban tovább küldhető így biztonságosan felhasználható a későbbi kezelések során is .

Dabasi rendelőnkben használatban lévő digitális panoráma röntgen a röntgenkép készítésekor elhanyagolhatóan kicsi sugárdózissal készíti a felvételeket, így egészségkárosító hatása nincs. Ezeknél a korszerű gépeknél egy fogászati röntgen felvétel során a sugárterhelés csupán annyi, mint ami 1 órás repülőút során a világűrből éri az embert.

 

A Digitális Röntgen a Bartók Béla út 92-94-ben van!

 

Videó a digitális panoráma képet készítő gépről (angol)

 

Digitális panoráma röntgenkép felnőttről